Profile

Izvještaj s prve radionice socijalnih vještina

Objavljeno

Na Future Hubu održana je prva od predviđenih 12 dvodnevnih radionica socijalnih vještina, a tema je bila Jačanje komunikacijskih i prezentacijskih vještina. Radionica je privukla brojan interes te je 12 polaznika kroz šest školskih sati raspoređenih na dva dana moglo naučiti nešto o spomenutim temama.

Ciljevi ove radionice bili su:

  • Razumjeti važnost dobre komunikacije u osobnom i profesionalnom životu
  • Osvijestiti da je dobra komunikacija pretpostavka dobrih međuljudskih odnosa (sprječava da dolazi do nesporazuma i sukoba, a kada su sukobi već tu, ona je most za njihovo rješavanje)
  • Razviti / poboljšati komunikacijske vještine
  • Razviti / poboljšati prezentacijske vještine

Edukacija je slijedila pristup neformalnog obrazovanja uz korištenje kombinacija različitih interaktivnih metoda prilagođenih samim korisnicima. Kroz dva dana polaznici su imali nekoliko grupnih i individualnih vježbi, gdje su na praktičan način mogli usvojiti stečeno teorijsko znanje na ovoj radionici.

Bila je ovo prva od predviđenih 12 radionica socijalnih vještina u sklopu projekta Future Hub Križevci. Nakon završetka radionice, svim su polaznicima izrađeni i podijeljeni certifikati o uspješnom pohađanju radionice.

Nadolazeća događanja

Gdje se nalazimo (karta)
www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hrIzradu web stranice financirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu projekta Future Hub Križevci.