Profile

Izvještaj s dvodnevne radionice za pripreme Erasmus+

Objavljeno

U sklopu projekta Future Hub Križevci održana je druga radionica socijalnih vještina, a na kojima su polaznici mogli naučiti nešto o pisanju projekata iz programa Erasmus+, kao i o provedbi projekata. Radionica je održana 16. travnja od 19 do 20:30 te 17. travnja od 13 do 16 sati.

Konkretno, sudionici su stekli znanje o strukturi i ciljevima Erasmus+ programa, vrstama aktivnosti te kako prijaviti i provesti uspješan projekt u sklopu programa. Pored toga, dobili su osnovne informacije o prijavnom obrascu i priliku da raspišu vlastitu projektnu ideju kroz pitanja u projektnom obrascu uz vodstvo i naputke voditeljice radionice. Pored toga, sudionici su naučili više o projektnom upravljanju Erasmus+ projekta, izradi programa aktivnosti, organizaciji logistike, načinima vrednovanja i evaluacije projekata i ishoda učenja nakon glavne aktivnosti, o širenju rezultata projekta i vidljivosti.

Nakon završne radionice, svim su polaznicima podijeljeni certifikati o uspješnom pohađanju radionice.

Voditeljica radionice bila je Marcela Velfl, pedagoginja i profesorica engleskog jezika koja već više od 5 godina radi u području neformalnog obrazovanja, cjeloživotnog učenja, osobnog i profesionalnog razvoja. Od 2014. sudjeluje u nacionalnim i međunarodnim projektima mobilnosti pojedinaca (uglavnom Erasmus+ programa) u svrhu učenja kao sudionica, dio tima, kao voditeljica treninga i edukacija te projektna suradnica u dizajniranju projekata s fokusom na inovativne metode rada s djecom, mladima i odraslima.

Nadolazeća događanja

Gdje se nalazimo (karta)
www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hrIzradu web stranice financirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu projekta Future Hub Križevci.