Profile

Besplatan dvodnevni tečaj o komunikaciji od petka

Objavljeno

U sklopu projekta Future Hub Križevci organizira se besplatna edukacija o komunikaciji. Za sudjelovanje je potrebna prijava na futurehub@udruga-point.hr

Edukacija će se održati u petak, 19. ožujka u 19 sati, te u subotu 20. ožujka u 13:15 sati, a ukupno će trajati šest školskih sati. Svi polaznici dobit će certifikat o uspješnom pohađanju edukacije.

Ciljevi edukacije: • Razumjeti važnost dobre komunikacije u osobnom i profesionalnom životu • Osvijestiti da je dobra komunikacija pretpostavka dobrih međuljudskih odnosa (sprječava da dolazi do nesporazuma i sukoba, a kada su sukobi već tu, ona je most za njihovo rješavanje) • Razviti / poboljšati komunikacijske vještine • Razviti / poboljšati prezentacijske vještine

Edukacija slijedi pristup neformalnog obrazovanja. Koristit će se kombinacija različitih interaktivnih metoda prilagođena samim korisnicima. Stjecanje novih znanja, vještina i stavova te razmjena stavova i iskustava korisnika osnova su ove edukacije. Neki primjeri metoda koje će se koristili tijekom ove edukacije: Teorijski uvodi i izlaganja; Individualne i grupne aktivnosti; Grupne igre i vježbe

O predavačici:

Nikolina Jureković godinama radi s nekoliko organizacija civilnog društva, u Hrvatskoj i inozemstvu, kao projekt menadžer, koordinatorica projektinih aktivnosti, izvoditeljica aktivnosti ( trener i facilitator u neformalnom obrazovanju), te voditeljica Odnosa s javnošću i Komunikacije na društvenim mrežama.

Tijekom svog rada provela je nekoliko istraživanja i napisala 4 priručnika usmjerenih osobama koje rade s mladima; te stekla niz vještina sadržanih u 8 ključnih kompetencija, od kojih izdvaja: organizacijske, komunikacijske i prezentacijske vještine; vještine javnog govora; vještine rješavanja sukoba, vještine pisanja i provedbe nacionalnih i EU projekata, vještine upravljanja rizicima, te kriznog menadžmenta.

Nikolina ima iskustvo rada kao projekt menadžer i konzultant u Youth in Action, Erasmus+ i ESF projektima. U svom poslu vođena je idejom kako je svaki izazov moguće savladati kroz odgovoran, uporan i posvećujući pristup.

Nadolazeća događanja

Gdje se nalazimo (karta)
www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hrIzradu web stranice financirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu projekta Future Hub Križevci.