Profile

Edukacija: Kako digitalizacija može transformirati Križevce

Objavljeno

Nakon dvije uspješno odrađene radionice, o komunikacijskim vještinama i o provedbi Erasmus + projekata, Future Hub Križevci organizira novu pod nazivom “Kako digitalizacija može transformirati Križevce”.

Polaznici radionice upoznat će se s mogućnostima koje donosi digitalizacija, saznati što je digitalna transformacija i kako se primjenom design thinking metode stvaraju rješenja za bolje životno okruženje. Predavač Emil Ilija Perić profesor je informacijskih znanosti, poduzetnik i osnivač dva startupa. Vezan je uz teme tehnološkog razvoja posljednjih 20 godina, osnivač je jednog od prvih digitalnih inovacijskih hubova u Hrvatskoj s vrlo širokim poznavanjem primjene digitalnih tehnologija u poslovnom i javnom okruženju. Posebne teme interesa su mu održivi razvoj, kružna ekonomija i pametne industrije.

Radionica je otvorena za javnost i održava se u petak 28. svibnja od 19 – 20:30 i u subotu 29. svibnja od 11– 14. Održat će se u učionici Pučkog otvorenog učilišta, sudjelovanje je besplatno uz prijavu na futurehub@udruga-point.hr, a polaznici će dobiti potvrde o uspješno završenoj edukaciji.

Nadolazeća događanja

Gdje se nalazimo (karta)
www.strukturnifondovi.hrwww.esf.hrIzradu web stranice financirali su Europska unija iz Europskog socijalnog fonda i Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske u sklopu projekta Future Hub Križevci.